/ / Како преузети Андроид П Бета 2 са Гоогле Пикел уређаја

Како преузети Андроид П Бета 2 са Гоогле Пикел уређаја

Недавно сам ажурирао свој Гоогле Пикел уређај на Андроид П Бета 2 (Девелопер Превиев 3).Преглед Андроид програмера 3 је сада доступан за Гоогле Пикел КСЛ, Гоогле Пикел, Пикел 2, Пикел 2 КСЛ и друге компатибилне уређаје као што су ОнеПлус 6, Виво Кс21, Нокиа 7 Плус, Оппо Р15 Про, Сони Кспериа КСЗ2, Ксиаоми Ми Мик 2С и Ессентиал ПХ-1. Погледајмо како да преузмете Андроид П Бета 2 (преглед програмера 3) на Гоогле Пикел и друге подржане уређаје. У Андроид П Бета 1, можемо видети Дуал Нотцх, Прилагодљива батерија, Прилагодљива осветљеност, Навигација гестовима, Измени снимак екрана, контролишу Ви-Фи, Андроид контролна табла, Тајмер апликација, опуштање, Изолација за онемогућавање привремених отисака прстију и више функција.

У овом Андроид П Бета 2 можете видети промене као што су обриши све дугме додато у мени недавних апликација, приступите фиоци апликација из било које апликације само једним дугим превлачењем, 157 нових Емоџија, Нова АПИ за безбедност, преузмите апликацију преименовану натраг у апликацију за датотеке, пребацивач апликација, нови екран подешавања са категоријама Не ометај, датум приказан испод времена у брзим подешавањима, побољшајте клизач осветљености и још много тога. Извор: Ксда-програмери.

• Листа подржаних Андроид П уређаја: Пикел и Нон-Пикел
  • Списак Андроид П 9.0 карактеристика које бисте требали знати

Како преузети Андроид П Бета 2 са Гоогле Пикел-а: Девелопер Превиев 3

Ако сте већ преузели и инсталирао Андроид П Бета 1 на уређају, добићете ажурирање ОТА-е на уређајима. Доље можете проверити дата подешавања за преузимање и инсталирање андроид П Бета 2 на Гоогле Пикел и Нон-Пикел уређаје.

Корак 1: Превуците надоле по табли са обавештењима и додирните Подешавања.

Корак 2: Славина Систем.

Корак 3: Славина Напредно.

Корак 4: Померите се надоле на крају странице и тапните на Ажурирање система.

Корак 5: Славина Провери ажурирања.

Сада ћете видети ажурирање за Андроид П бета 2 доступно са величином ажурирања 298,0 МБ. Ово ажурирање ће инсталирати бета верзију андроид П (ППП3.180510.008) на мом Гоогле Пикел-у. Можете да се пријавите на свој уређај.

Како преузети андроид П Бета 2 на Гоогле Пикел

Корак 6: Славина Преузети и инсталирати да бисте преузели Андроид П Бета 2 са Пикел-а и других уређаја.

Сада сачекајте потпуно преузимање и након поновног покретања уређаја и уживајте у овом новом прегледу Андроид П програмера 3 (Андроид П Бета 2) на својим уређајима.

Преузмите и инсталирајте андроид П Бета 2

Белешка: Када сам први пут примио Андроид П бета 2 исправке, у мом Гоогле Пикел-у Проблем са инсталацијом „Није могуће ажурирати“ грешка. Али након поновног покретања, поправите овај Гоогле Пикел ажурирање проблема са инсталацијом.

И то је све. Надам се да ће овај водич бити користан за преузимање Андроид П Бета 2 или Андроид П програмера преглед 3 на ваш уређај. Ако имате било каквих проблема, реците нам то у доњем пољу за коментаре.

Коментари 0 Додајте коментар